Farmhouse Villa Bedroom Bath Guest room Balcony Garden Summer house Front yard Parking lot Terrace Shed Family apartment Shared flat 1st floor Park Playground Zoo Event Room / Hall Country road Vehicle (land / air) Parking spot Rest area / plaza Bar / club Coffee shop Restaurant Pub Snack Misc. gastronomy Guesthouse Hotel Vacation home Field Forest Meadow Pasture River Lake Misc. water

Agritourism FARM

Bulcar,Gramsh, 3310 Kodovjat-Gramsh, Albania
35 Room2 Floors14000 qm Property1000 qm Living spaceAccessibleRestroom
Description:

Jepini vetes një pushim të mirë nga stresi i jetës së përditshme. Në një oaz paqeje, në mes të aromave të pyllit dhe natyres magjepsese, duke shijuar të gjitha të mirat e zones dhe në zemër të malit. Në 'Bio Farm' gjithçka është krijuar për relaksim, intimitet dhe qetësi:
parku fëmijëve
kopshti shumëngjyrësh
ngjyrat delikate të orendive mesdhetare
natyra magjepsese dhe pemët e egra shekullore nën të cilat lexohet një libër ose pihet një pije

Facades: Wooden, Natural stone
Epoch: 21st century
Construction year: 2018
Build status: New building
Ceiling height: Normal (2,40-2,80m)
Availability: Long-term (more than 1 week lead time)
Utility connections: Three-phase, Normal power, Water, Phone
Smoking allowed?: No
Julian Shyqyriu(Location proprietor)
Dates
In the case of public locations, contact the competent authority

This website uses cookies

We use necessary cookies so you can use the website and its features. Find more on our use of cookies in the data privacy.